Vorige Artikel 2 van 12 Volgende

BETER GOED GEJAT DAN SLECHT VERZONNEN?

Onella's Blog, 6 juli 2020

 

Eigenlijk doen alle merken het, afkijken en pikken van elkaar. Niet alleen in de fashion industrie maar ook met Fitnesskleding is 'Copycat' bij veel merken de onzichtbare middle name. Deze blog gaat niet over de fabrikanten die op Aliexpress staan met zogenaamd dezelfde leggings. Een blog over fake en de ellende erachter hebben we 1 juni 2019 al geplaatst. Nee, deze blog gaat over de graaicultuur van populaire sportkleding merken.
 

Onella Sportswear zoekt dagelijks op internet naar mooie fitnesskleding om aan het assortiment toe te kunnen voegen. Op Instagram is het meestal simpel. We zien een foto van een meisje in een mooie legging. Het meisje heeft vaak het betreffende merk getagd waardoor we vanzelf bij de leverancier van die legging uitkomen en contact zoeken.
 

Contact zoeken wil niet altijd zeggen contact krijgen. Wanneer het bedrijf van het merk niet binnen 3 dagen reageert op onze mail weten we eigenlijk al genoeg. Of ze hebben geen interesse, of het is organisatorisch een rommeltje bij het bedrijf en daar doen we liever geen zaken mee. Ook komt het vaak voor dat ze de voorraad niet op orde hebben zodat we de legging waar we verliefd op werden niet eens kunnen bestellen.
 

Op internet speuren is minder makkelijk en behoorlijk tijdrovend.  Niet alle merken zetten hun kleding op google en dan is het moeilijk zoeken als je geen (merk)naam hebt. Je komt dan vanzelf bij de grote merken uit waar sportende Nederlanders massaal in lopen. Toch gaan de grote merken door op google te posten met hun billen bloot. Die blote billen zijn verborgen voor normale mensen zoals jij en ik maar niet voor onze wizzkid! 
 

Dankzij hem vonden we sport- en fitnesskleding waar grote merken zonder blikken of blozen hun logo op plakken of borduren, een labeltje erin naaien en schaamteloos de inkoop prijs tot wel 10x over de kop gooien. Maxime Meiland heeft iedereen over zich heen gekregen toen zij dit kunstje flikte maar je hoort niemand over deze grote jongens. Begrijpelijk, want om diezelfde reden noemen wij hier geen namen. Zij hebben geld en macht en daar kan je beter geen ruzie mee krijgen. 


Maar ze kunnen ons niet verbieden om dezelfde artikelen in te kopen! So we did! We hadden er natuurlijk Onella Sportswear op kunnen laten zetten of een of andere klinkende naam maar dan zijn we geen haar beter dan zij. We hoefden er dus eigenlijk niet over na te denken, deze kleding zetten we ongelabeld in de webshop mét een fair prijskaartje eraan. BAM! Onella's statement ;-) 

Wil je wel de kwaliteit en de looks van grote merken maar koop je liever 3 artikelen voor hetzelfde geld? Kijk dan op deze pagina  Onella Sportswear

 

Portemonnee vriendelijke groetjes,
Onella

 

©  Alle teksten op deze website zijn geregistreerd en intellectueel eigendom van Onella Sportswear. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Onella Sportswear.

© 2017 - 2023 Onella Sportswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel