Bij Onella Sportswear geldt: niet goed, geld terug. Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om van de koop af te zien. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat je pakketje ontvangt. Wel willen we graag dat je je retour binnen 7 dagen even aanmeldt via info@onella.nl  o.v.v 'retour'. Je mag een artikel zonder opgaaf van reden* retour sturen.
*Je hoeft geen reden op te geven voor je retour, maar wij kunnen leren van jouw mening.


VOORWAARDEN RETOURNEREN

De voorwaarden die wij stellen aan retourneren is dat de artikelen in originele staat zijn. D.w.z ongedragen, ongewassen en de kaartjes er nog aan. Natuurlijk mag je de artikelen passen maar kijk wel uit voor make-up en deodorant vlekken. Mocht je de kleding beschadigen dan kan het zijn dat we hiervoor kosten in rekening brengen. Afgeprijsde artikelen kunnen niet retour gezonden worden of dit moet anders overeengekomen zijn.


HOE WERKT RETOURNEREN?

  • Meld binnen 7 dagen na ontvangst je retour aan via info@onella.nl o.v.v.  'retour'
  • Vul het retourformulier (zie volgende paragraaf ) zo volledig mogelijk in. Dit zorgt voor de snelste afhandeling van je retourzending. 
  • Verpak de kleding zo netjes mogelijk in de originele verpakking.
  • Stop de verpakte kleding samen met het retourformulier weer terug in de verpakking waarin je het hebt ontvangen of in een andere sterke verpakking, zodat de artikelen onderweg niet kunnen beschadigen.
  • Plak of schrijf het adres van Onella Sportswear op de verpakking. Het adres vind je op de factuur of het retourformulier. Je kunt ook het retouretiket uitprinten. Wanneer je de originele verpakking gebruikt, plak het adres van Onella Sportswear dan over het oude etiket waar jouw naam en adres op staan.
  • Breng het pakketje naar het postkantoor en stuur het op. De kosten voor retourzending zijn voor jouw rekening.
  • Bewaar het bonnetje van je retourzending goed, dit is je bewijs van verzending! Met dit bonnetje kunnen we jouw pakketje weer opsporen mocht er iets misgaan.

Wanneer het pakket in goede orde is binnen gekomen ontvang je een bevestigingsmail. Het aankoop bedrag wordt binnen 5 (werk)dagen terug gestort op of verrekend met de rekening waar je mee betaald hebt. De kosten voor retourzending zijn voor jouw rekening.


RETOURFORMULIER

De link voor het retourformulier vind je onderaan deze pagina onder het kopje Klantenservice. Je kunt het downloaden en uitprinten. Als je niet over een printer beschikt schrijf je naam en ordernrummer dan even op een briefje. Zo kan je retour sneller afgehandeld worden.


GEDEELTELIJKE RETOURZENDING

Als je een bestelling hebt geplaatst boven € 60,- worden er geen verzendkosten berekend. Wanneer na retourneren van een of meer artikelen, de uiteindelijke bestelling lager uitvalt dan € 60,- worden de verzendkosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.


RUILEN

Wanneer je een artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, neem dan even contact op via info@onella.nl 


 

© 2017 - 2022 Onella Sportswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel