Bij Onella Sportswear geldt: NIET GOED, GELD TERUG. Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om van je aankoop af te zien. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat je pakketje ontvangen hebt. Wel willen we graag dat je je retour binnen 7 dagen even aanmeldt via info@onella.nl o.v.v. 'Retour'. Je mag een artikel zonder opgaaf van reden retour sturen maar jouw mening is belangrijk voor ons.


VOORWAARDEN RETOURNEREN

De voorwaarde die wij stellen aan retourneren is dat de artikelen in originele staat zijn. D.w.z ongedragen, ongewassen en de kaartjes moeten nog aan de artikelen bevestigd zijn. Natuurlijk mag je de artikelen passen maar pas op voor make-up en deodorant vlekken. Indien de kleding beschadigd of vuil is dan kan het zijn dat we hiervoor kosten in rekening brengen. 


HOE WERKT RETOURNEREN?

  • Meld binnen 7 dagen na ontvangst je retour aan via info@onella.nl o.v.v. 'Retour'
  • Vul het retourformulier (zie volgende paragraaf ) zo volledig mogelijk in. Dit zorgt voor de snelste afhandeling. 
  • Verpak de kleding zo netjes mogelijk in de originele verpakking.
  • Stop de verpakte kleding samen met het retourformulier terug in de verpakking waarin je het hebt ontvangen of in een andere sterke verpakking zodat de artikelen onderweg niet kunnen beschadigen.
  • Plak of schrijf het adres van Onella Sportswear op de verpakking. Het adres vind je op je factuur of op het retourformulier. Je kunt ook het retouretiket uitprinten. Als je de originele verpakking gebruikt, plak het adres van Onella Sportswear dan over het oude etiket waar jouw naam en adres op staan.
  • Breng het pakketje naar het postkantoor en stuur het op. De kosten voor retourzending zijn voor jouw rekening.
  • Bewaar het bonnetje van je retourzending goed, dit is je bewijs van verzending! Met dit bonnetje kunnen we jouw pakketje weer opsporen mocht er iets misgaan.

TERUG BETALING

Wanneer je pakketje bij ons is binnen gekomen wordt na controle het aankoop bedrag binnen 24 uur terug gestort op of verrekend met de rekening waar je mee betaald hebt. Je ontvangt een email als je retour is afgehandeld. 

Klarna hanteert 2 - 5 werkdagen om terugbetalingen te verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. 


RETOURFORMULIER

De link voor het retourformulier vind je onderaan deze pagina onder het kopje Klantenservice. Je kunt het downloaden en uitprinten. Als je niet over een printer beschikt schrijf je naam en ordernummer op een briefje of zend je factuur mee terug. Zo kan je retour sneller afgehandeld worden.


GEDEELTELIJKE RETOURZENDING

Als je een bestelling hebt geplaatst boven € 60,- worden er geen verzendkosten berekend. Wanneer na retourneren van een of meer artikelen, de uiteindelijke bestelling lager uitvalt dan € 60,- worden de verzendkosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.


RUILEN

Wanneer je een artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, neem dan even contact op via info@onella.nl 

© 2017 - 2024 Onella Sportswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel