HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN MET ONELLA SPORTSWEAR?

Je kunt ons mailen info@onella.nl of bellen 0226-427170 / 06-57002578  Telefonisch zijn wij bereikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 10.00 - 16.00u.  Via de chat van Facebook of Instagram kun je ons ook bereiken. Afhankelijk van het tijdstip krijg je via deze weg meestal binnen een uur antwoord.


WAT KAN IK DOEN ALS BETALEN NIET LUKT?

Wanneer betalen niet lukt adviseren wij om alle velden te legen en het nogmaals te proberen. Indien het probleem zich voor blijft doen neem dan even contact met ons op. Wij zullen dan samen naar een oplossing zoeken. 


WAAROM WORDT MIJN KLARNA BETALING GEWEIGERD?

Elke keer als iemand een bestelpoging doet met de optie 'afrekenen met Klarna' wordt er een beoordeling gedaan door Klarna. Ze kijken naar de gegevens die ingevoerd worden, de betalingsgeschiedenis op deze gegevens, openstaande bedragen en het bedrag van de bestelling. Aan de hand hiervan wordt er bepaald of ze het krediet zullen verlenen voor de bestelling. Onella Sportswear heeft hier geen invloed op. Voor afrekenen met Klarna geldt een maximum bestel bedrag van €250,-

Wanneer je bestelling/betaling via Klarna geweigerd wordt en je hebt hier vragen over neem dan even contact op met de klantenservice van Klarna. Dit kan via chat:  https://app.klarna.com/login  of telefonisch: 020 808 2852.


WAT ZIJN BETAALKOSTEN?

Afrekenen met Ideal is gratis bij Onella Sportswear. Bij afrekenen met KlarnaPaypal, In3, Bancontact, Visa & Mastercard berekenen wij een kleine procentuele vergoeding. Dit omdat deze betaalproviders de transactie kosten aan ons doorberekenen. Wij willen deze kosten niet in de prijzen van de artikelen verwerken zodat je zeker weet dat je altijd de laagste prijs betaald zonder verborgen kosten bij Onella Sportswear.


WAT IS EEN PRE-ORDER SALE?

Onze nieuwsbrief abonnees ontvangen zo nu en dan een mail met daarin artikelen die binnenkort aan het assortiment worden toegevoegd. Je kan reageren op de mail en zo je gewenste artikel(en) en maat doorgeven. Vlak voordat de nieuwe collectie in de webshop geplaatst wordt ontvang je een mail met een kortingscode zodat je je keuze kan aanschaffen met extra hoge korting . 

Dit doen we om zo het animo te peilen voor de nieuwe artikelen en om onze vaste klanten te belonen met een leuk voordeel. Je bent niet verplicht om daadwerkelijk te bestellen na ontvangst van de mail met kortingscode. Mocht je wel gebruik maken van de actie en valt het artikel tegen dan kan je je bestelling retourneren binnen 14 dagen na ontvangst en wordt het aankoopbedrag terug gestort op de rekening waar je mee betaald hebt.


HOE WERKEN KORTINGSCODES?

Kortingscodes zijn (tijdelijke) codes waarmee je korting krijgt op een aankoop. Per bestelling kan je 1 code invoeren. Dit doe je bij het afrekenen in het daarvoor bestemde vakje. Het is niet mogelijk om meerdere codes tegelijk in te voeren. Je zult voor jezelf moeten uitmaken welke code op welk moment voor jou het voordeligst is. Indien je een fout melding krijgt betekent dit dat de code niet geldig is op het door jou uitgekozen artikel of je hebt de code niet juist ingevuld. Over het algemeen zijn de meeste codes niet geldig op artikelen van de Outlet pagina omdat deze al met korting worden aangeboden.


KAN IK MIJN BESTELLING OOK ZELF OPHALEN?

Zelf je bestelling ophalen is niet mogelijk. Wij versturen uitsluitend per post en hebben (nog) geen fysieke winkel.


IK WOON VLAKBIJ, KAN IK LANGS KOMEN OM TE PASSEN?

Langs komen om te passen is niet mogelijk. Wij versturen uitsluitend per post en hebben (nog) geen fysieke winkel. Het ter plaatse kopen, bestellen, bekijken of omruilen van artikelen is helaas niet mogelijk.


KAN IK MIJN BESTELLING NOG WIJZIGEN?

Zodra je je bestelling hebt geplaatst kan je zelf geen wijzigingen meer aanbrengen. Je kunt meteen na de bestelling contact opnemen met de klantenservice om een wijziging door te geven. Wij kunnen echter geen garantie geven dat er daadwerkelijk nog iets veranderd kan worden indien de bestelling al is verwerkt.


KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Annuleren is niet meer mogelijk zodra je je bestelling geplaatst hebt. Neem direct contact op met de klantenservice. Wij kunnen echter geen garantie geven dat er daadwerkelijk geannuleerd kan worden indien de bestelling al is verwerkt.


HEB IK GARANTIE OP ARTIKELEN?

In principe geven wij geen garantie op onze sportkleding. Alle artikelen van Onella Sportswear voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en degelijkheid en wij gaan er vanuit dat bij juiste behandeling van onze artikelen deze garant staan voor jarenlang draagplezier.

Alle artikelen worden gecontroleerd voor wij ze verzenden.

Verder gelden de volgende punten:

  • Als een klacht gegrond is zullen wij beslissen of het artikel (gedeeltelijk) gerepareerd wordt of (gedeeltelijk) wordt vervangen of (gedeeltelijk) wordt terug betaald.

  • Beschadigingen door gebruiksslijtage, opzet of nalatigheid, bijvoorbeeld verkeerd gewassen, worden niet door ons vergoed. Bij een ongegronde klacht worden eventuele gemaakte kosten verhaald.

WAT IS DE RETOUR TERMIJN?

De retourtermijn van Onella Sportswear is 14 dagen. De termijn gaat in vanaf de dag dat je je bestelling hebt ontvangen.


KRIJG IK DE KOSTEN VOOR RETOURZENDEN VERGOED?

De kosten voor het retour zenden van een pakket komen voor rekening van de klant. Ook is de klant aansprakelijk voor het pakket tot het bij ons is aangekomen. Bewaar daarom goed het retourbonnetje zodat wij bij vermissing kunnen traceren waar het pakket zich bevindt.


ZIJN DE PRIJZEN IN DE WEBSHOP INCLUSIEF BTW?

Alle prijzen in onze webwinkel zijn inclusief BTW. Op de factuur staat de BTW aangegeven zodat je deze kunt gebruiken voor de boekhouding.


WAT IS EEN COMPRESSION LEGGING?

Veel van de leggings die Onella Sportswear verkoopt zijn 'Compression tights'. Deze leggings helpen je door ondersteuning om zo efficiënter te kunnen trainen. Je verbetert het herstel en vermindert de kans op blessures. Gebieden die blessuregevoelig zijn worden ondersteund door een knijpende beweging te maken bij de probleemzones.

Daarnaast worden je bewegingen geconcentreerder, zodat er minder energie verloren gaat en je bijvoorbeeld hardlopen langer vol kan houden. Naast hardlopen is een compressie legging ideaal voor sporten zoals voetbal of kickboksen waarbij de bewegingen snel en kort zijn.

Bijkomend voordeel is dat de Compression leggings cellulitis (sinaasappelhuid) onzichtbaar maakt en vergemakkelijkt de bloedcirculatie. Zo minimaliseer je de opbouw van melkzuur, zodat je langer actief kan zijn en sneller zal herstellen van spierpijn.


WAAR STAAT DE AFKORTING UPF VOOR?

UPF staat voor Ultraviolet Protection Factor. UPF geeft de mate aan waarin een weefsel UV-straling blokkeert. De term UPF mag alleen aan een weefsel gekoppeld worden als dit in een laboratorium is getest met een fotospectrummeter. Voor de duidelijkheid; SPF geldt voor zonnebrandcrèmes en UPF voor kleding.

UPF30 betekent bijvoorbeeld dat er 1/30 UV-straling niet gefilterd wordt door het weefsel, ofwel 96,6% wel! De hoogste factor is UPF 50+ wat betekent dat het beter beschermt dan UPF 50.

De UPF classificaties die gebruikt worden zijn:
Uitstekende bescherming  (2-2,5% UV-doorlatend): UPF 40 t/m 50+ 
Zeer goede bescherming  (2,6% tot 4,1% UV-doorlatend): UPF 25 t/m UPF 35
Goede bescherming  (6 tot 6,25% UV-doorlatend): UPF 15-20 

Bovenstaande is gebaseerd op de algemeen geaccepteerde Australische Standaard die in 1996 werd ontwikkeld.


WAT IS rPET?

Het klinkt een nog steeds een beetje raar maar veel kleding wordt gemaakt van oude plastic flessen. De PET fles. rPET staat voor gerecyclede plastic flessen. We gaan jullie hier niet vervelen met het ingewikkelde proces van hoe ze dat dan precies doen en dat zou ook een veel te lang verhaal worden maar in het kort komt het hier op neer;  De meeste plastic flessen bestaan uit polyethyleentereftalaat, afgekort PET, en dat kan worden omgezet in polyester. En dat polyester wordt door alle grote kledingmerken gebruikt. Vooral de sportkledingfabrikanten zijn dol op rPET polyester omdat het heel licht, zacht, soepel, sneldrogend, ademend, kleurvast, slijtvast, en ga zo maar door, is. En misschien nog wel het belangrijkste; kleding van gerecycled plastic is beter voor het milieu, want gewoonlijk worden kunststoffen van petroleum uit olie gemaakt wat heel erg belastend is voor het milieu. En last but not least, de afvalberg van plastic wordt hierdoor toch een beetje kleiner. Dus als jij je legging of top aantrekt waar ook rPET polyester in is verwerkt, draag jij je steentje bij aan een beter milieu. Toch een fijn idee!


WAT IS WRAP?

WRAP is de afkorting voor Worldwide Responsible Accredited Production. WRAP is een onafhankelijke, objectieve non-profit organisatie die zich inzet voor veilige, wettige, humane en ethische productie overal ter wereld door certificering en educatie. Wanneer kleding WRAP gecertificeerd is weet je dat er geen kinderhandjes aan te pas zijn gekomen en dat mensen een fatsoenlijk loon ontvangen. Er worden normale werktijden gehanteerd, de werkplekken zijn veilig en schoon en er wordt geen geweld gebruikt.


 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Onella Sportswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel