Vorige Artikel 3 van 12 Volgende

CORONAVIRUS EN LENTEKRIEBELS

Onella's Blog, 21 maart 2020


 

Normaal hebben veel mensen lentekriebels en gaat de bezem door het huis in het voorjaar, maar nu iedereen door het Coronavirus noodgedwongen vaker thuis is gaan we massaal ons huis, tuin en balkon opruimen en opleuken. Bij de doe-het-zelf winkels doen ze goede zaken en bij de vuilstort stonden lange rijen. Bij Onella is het juist rustiger dan normaal.. Logisch, de sportscholen zijn dicht en thuis kan je ook in je pyjama je oefeningetjes doen.
 

Onella Sportswear is 24 maart alweer 3 jaar open. (Het feestje is uitgesteld..Hoewel mijn huis heus geen vuilnisbelt is moet ik toegeven dat er sinds de opening van de webshop heel veel klusjes zijn blijven liggen. Fantastisch om het zo druk te hebben met de online shop maar verder dan stofzuigen, dweilen, wassen draaien en ramen lappen kwam ik niet. Ieder nadeel heeft zijn voordeel en dus grijp ik deze rustige tijd aan om eens flink huis te houden. #waarmoetikbeginnen
 

Het mooie weer vandaag gaf me energie om de schuur eens uit te mesten en naast spinnen van formaat TARANTULA (ieks) kwam ik ook leuke dingen tegen waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had. Buiten dat veel mensen hamsteraars zijn (ik had voor het Coronavirus altijd al een voorraadje houdbare dingen in huis) zijn veel mensen ook verzamelaars. Ik ook. Geen postzegels of voetbalplaatjes maar onbewust verzamel ik troep. Als ik even niet weet wat ik met iets aan moet dan gaat het in het rommel laatje. Of zeg maar rustig ROMMEL LA. In het hele huis zijn wel 4 van dat soort lades te vinden. En dan tel ik de rommel mandjes niet eens mee... Ook de schuur is zo'n plek waar allemaal spullen liggen waarvan ik even niet meer wist wat ik ermee aan moest.
 

Ik heb lang geleden eens een hometrainer tussen het grofvuil gevonden. Ouwe schooier? Nee hoor, ik snuffel niet tussen grof vuil, ik liep er toevallig langs na mijn loop rondje en voor ik het wist stond 'ie bij mij thuis. Een afzichtelijk ding maar hij fietste lekker. Toch is 'ie op een of andere manier in de schuur beland en staat daar nu al jaren weg te roesten. Ik was 'm helemaal vergeten omdat hij diende als kapstok voor boodschappentassen, hanging baskets, dweilen en nog veel meer rotzooi. Hij was zo vol gehangen dat ik hem niet eens meer zag.
 

Na een poetsbeurt staat 'ie weer mooi lelijk te zijn en klaar voor mijn nieuwe goede voornemens, iedere dag 3 kwartier fietsen! Boeiend hè? Nee niet echt maar moraal van dit spannende verhaal is dat je op marktplaats, kringloop, bij je moeder op zolder of als je mazzel hebt bij het grofvuil voor weinig of niets een hometrainer kan vinden. Hup, in de tuin, voor de tv of op je balkon en gaan! Want stilzitten is niet goed voor body & mind en we moeten juist nu nóg meer ons best doen om zo fit en gezond mogelijk te blijven.
 

Je leest dit nu en ik hoor je denken.. Onella Sportswear is toch een webshop? Gaan ze nu de kringloop en marktplaats promoten? Nee natuurlijk niet. Ik ben ook maar een mens en Corona maakt alles anders.. Nee, ik ga geen selfies maken op die lelijke hometrainer, en ja, Onella draait gewoon door. Volgende week komen er evengoed weer nieuwe artikelen binnen. Prachtige seamless sportkleding met een prima prijskaartje die je vindt onder Onella Sportswear, begin April verwachten we hele gave leggings van Anarchy Apparel en Gavelo lanceert eind Maart een nieuw setje met een superhoog 'wauw' gehalte! 

 

Deze artikelen vind je vanzelfsprekend terug in de shop maar reclame maken en van de daken schreeuwen dat we zulke leuke nieuwe sportkleding hebben vinden we bij Onella Sportswear een beetje ongepast nu er zoveel mensen gedupeerd zijn. Corona is voorlopig nog niet uit beeld en andere zaken gaan nu voor. Zoals de gezondheid van jullie en die van mijzelf. Dus hop! Struinen naar die ene hometrainer, stepper of roeimachine! Want op de stranden en recreatie gebieden wordt het best wel druk met dit mooie weer en afstand bewaren is niet altijd makkelijk..

 

Stay safe & stay strong @ home.
Liefs Onella

 

 

©  Alle teksten op deze website zijn geregistreerd en intellectueel eigendom van Onella Sportswear. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Onella Sportswear.

 

© 2017 - 2023 Onella Sportswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel