Vorige Artikel 9 van 12 Volgende

ABOUT US

Onella's Blog, 28 mei 2019

Een beetje laat om jezelf te introduceren wanneer je al ruim 2 jaar open bent maar beter laat dan nooit toch?

Onella Sportswear is online gegaan op 24 maart 2017 maar het idee om een webshop met écht mooie fitnesskleding te openen is al veel ouder. Wij zijn zelf fanatieke sporters en als we om ons heen keken tijdens onze training viel het ons op dat veel vrouwen (en mannen) nagenoeg hetzelfde gekleed waren. Veel donkere kleuren en weinig blote huid.

Wat een groot contrast met de sportende vrouwen en mannen die wij tegen zijn gekomen tijdens ons werk in het buitenland! Als je daar een sportschool binnen loopt kan je je zonnebril beter ophouden!  Een explosie van kleur en niet bang om een stukje huid te laten zien. Zelfs vrouwen met flinke love handles en dito buikjes schromen niet om een korte top te dragen op een legging. Het lijkt wel of alleen Nederlandse vrouwen zich schamen voor hun lichaam.. en dit terwijl de Nederlandse vrouw hoog in de lijst staat van mooiste vrouwen ter wereld! 

Wat zouden we hier graag verandering in brengen! We willen hier ook trotse vrouwen en mannen zien in de sportschool die dan misschien niet het perfecte lichaam hebben maar plezier hebben in hun training en dit uitdragen in hun kleding en vooral niet bang zijn om op te vallen.  

Dus we hebben de sprong gewaagd en een webshop geopend. Een piepklein visje in een oceaan met hele grote bullebakken van vissen.. Want we zijn niet de enige die sport- en fitnesskleding verkopen. De waarschuwingen en bedenkingen vlogen ons om de oren. "Hoe denken jullie je te gaan onderscheiden tussen alle grote webshops en merken? En hoe worden jullie gevonden?"

Noem het naief maar wij geloven in ouderwetse mond tot mond reclame. En dat de onderstaande punten helpen om te surfen naar onze webshop op die overvolle oceaan. 

1. Kleding. Alleen kleding aanbieden van écht goede kwaliteit. We hebben zelf natuurlijk ook veel kleding online gekocht van verschillende merken. We noemen geen namen maar bij veel kleding is het merkje wat erop staat duurder dan het hele artikel zelf. En als het er dan niet meer uitzag na een paar keer dragen en wassen dan waren we er ziek van. Daarom hebben we net zo lang gezocht naar kleding die na 30 keer dragen en wassen wél als nieuw van de waslijn komt. Al onze kleding is zelf door ons getest want als we er zelf niet achterstaan willen we het ook niet verkopen. 

2. Geen massa productie. We werken samen met minder bekende merken die gelijk staan aan, en vaak zelfs beter zijn dan de grote merken. Wij kopen klein in en vernieuwen zo mogelijk regelmatig het assortiment. Want het is niet leuk om in de sportschool iemand tegen te komen in dezelfde outfit. Toch?

3. Service. Onze kracht is dat we benaderbaar en aanspreekbaar zijn en open staan voor suggesties. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook s'avonds. Ok, er zijn grenzen.Tijdens een etentje of tandenpoetsen nemen we niet op want dat praat zo lastig en s'nachts slapen we gewoon. Maar er kunnen wel berichtjes gestuurd worden naar email, instagram of facebook waar we dan zo snel mogelijk op reageren.

4. Prijs. Wij houden de prijzen zo laag mogelijk. Er zijn geen verborgen kosten of valse aanbiedingen.

5. Assortiment. We willen voor ieder budget en ieder figuur mooie kleding kunnen aanbieden en genoeg keuze.

6. De naam. De naam van de webshop moest makkelijk te onthouden zijn en 'lekker bekken'. Dus het werd 'onellapuntnl'. Onella Sportswear vind je ook als je Onella.nl invoert en zelfs met alleen Onella kom je op www.onella.nl terecht. We krijgen vaak de vraag "Waar komt de naam Onella vandaan?" We hadden er een raad-en-win spelletje van kunnen maken maar er zijn er al teveel die het weten dus dat is niet eerlijk. Het is namelijk heel simpel. 

Onella is een gedeelte van Petronella, de doopnaam van de oprichtster van Onella Sportswear. Het is tevens een eerbetoon aan haar overleden moeder en oma. Onella heeft meerdere betekenissen, o.a. stralend, lichtstraal, zonnestraal of fakkel van licht. Vandaar dat er in het logo van Onella Sportswear zonnestralen om de O zijn gezet. Het heeft dus niets met een bepaald surfmerk te maken zoals sommige mensen denken ;-)

Pleased to meet you,
Team Onella

 

©  Alle teksten op deze website zijn geregistreerd en intellectueel eigendom van Onella Sportswear. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Onella Sportswear.

 

© 2017 - 2023 Onella Sportswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel