Vorige Artikel 10 van 12 Volgende

BYE SANDSTORM, YOU WERE A BESTSELLER!

Onella's Blog, 16 mei 2019

Toen we een paar jaar geleden bij toeval deze foto tegen kwamen op internet was het liefde op het eerste gezicht Wat een prachtig setje!! De webshop van Onella stond nog in de steigers en we waren druk op zoek naar fitnesskleding om te verkopen. Dit setje wilden we koste wat het kost in het assortiment hebben! 

Na wat gegoogle kwamen we terecht op de website van Gavelo, de producent van deze mooie outfit. We hebben hun website van voor naar achter doorgespit en waren laaiend enthousiast over wat er aangeboden werd aan mooie fitnesskleding. Dit merk MOETEN we hebben!! Dus op hoop van zegen een pretty please mailtje gestuurd en afwachten...
 

Nu kan ik je vertellen dat je niet zomaar reseller wordt. Merken zijn veelal, op zijn zachtst gezegd, nogal terughoudend wat betreft wholesale. Áls je al antwoord krijgt op je mailtje (vaak krijg je gewoonweg helemaal geen antwoord) dan wordt er gevraagd welke merken je nog meer verkoopt (want sommigen willen niet naast een ander merk verkocht worden), wordt er naar je social media accounts en de hoeveelheid volgers gekeken (lekker dan, we hadden nog niet eens Instagam!) en je krijgt heel moeilijk te beantwoorden vragen, bijvoorbeeld hoeveel je denkt te gaan omzetten.. 

Je snapt dat het lastig starten is met een lege winkel.. De NO GO'S vlogen ons om de oren en we zijn nog nooit zo vaak genegeerd of zelfs uitgelachen. 

Maar Gavelo zei YES!!!! Ons eerste merk, en wat voor een! We konden de man wel zoenen en hadden dat ook zeker gedaan als hij niet zo ver weg had gezeten! 

Nu, een paar jaar verder, haalt Gavelo het Sandstorm setje uit hun assortiment.. Dat voelt best wel een beetje als afscheid nemen van je eerste grote liefde. Het setje is lange tijd onze bestseller geweest en was toch een beetje ons lievelingetje. De foto bij dit artikel heeft dan ook een prominent plaatsje gekregen aan de muur van onze werkplek en zal daar ook altijd blijven hangen. Want hoe druk we het nu ook hebben, iedere keer bij het zien van deze foto worden we eraan herinnerd hoe het allemaal begonnen is en houdt de foto ons met de beide benen op de grond. Arrogantie en hoogmoed laten we aan anderen over.

Bye Sandstorm, you were a bestseller

Wil je het setje nog snel bemachtigen? Klik hier voor de legging of hier voor de top. 

 

©  Alle teksten op deze website zijn geregistreerd en intellectueel eigendom van Onella Sportswear. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Onella Sportswear.

© 2017 - 2023 Onella Sportswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel