Vorige Artikel 11 van 12 Volgende

DIAMONDS FITWEAR

Onella's Blog, 21 maart 2019

Diamonds are a girl's best friend..
In 1953 zong Marilyn Monroe dit liedje in de film ‘Gentlemen Prefer Blondes’.

But square-cut or pear-shaped,
These rocks don't lose their shape.
Diamonds are a girl's best friend.


De naam Diamonds Fitwear is ontstaan uit dat stukje van de songtekst.
 

Willen jullie Diamonds Fitwear verkopen in jullie webshop? De kleding is van hoogwaardige kwaliteit en niet duur”.

Ja ja. Alle merken beweren dat hun leggings fantastisch zijn. Eerst zien dan geloven! We hebben natuurlijk wel een naam hoog te houden en gaan niet zomaar iets tussen onze mooie spulletjes in de webshop zetten. Maar ons wantrouwen werd begrepen en zonder moeilijk gedoe werden er samples op gestuurd.

Er werden keurig voor ieder van ons 2 paar leggings bezorgd. (Love my job!)
Onze eerste indruk was positief. De leggings zien er mooi uit en zijn netjes verpakt.
Tijd voor de grote test! De samples zijn flink eh.. (laat ik het netjes formuleren) gedragen.
Er is in gelopen en gekropen, gesprongen, gesquat en gefietst, er is mee op de bank gehangen en boodschappen in gedaan.  We hebben er in schoongemaakt en mee in de tuin gewerkt en wie weet wat de rest van de meiden er nog in heeft uitgespookt wat ze me niet verteld hebben.

Even voor de duidelijkheid, Onella’s meiden zijn niet allemaal super strakke fitgirls. Ook wij kampen met gewone vrouwen issues. Dikke bovenbenen, cellulitis, lovehandles en buikjes, we hebben allemaal wel wat om over te klagen. Natuurlijk wordt er ook stevig gesport maar wij zijn ook maar gewoon mensen. Er staat bijvoorbeeld een schaal paaseitjes op tafel en alhoewel iedereen beweert niet van chocolade te houden is die schaal toch iedere keer weer leeg aan het eind van de dag. Heel gek.

Maar ik dwaal af, terug naar de leggings.

Natuurlijk zijn ze gewassen (we zijn geen viespeuken) en zijn ze nogmaals gedragen en getest. De leggings vallen lekker hoog, de taillebanden zitten stevig zonder te knellen of te snijden en de stof is compressie. Vooral de Korloff serie, de Sancy en Blue Hope zijn perfecte leggings voor als je iets te verbergen hebt ;-) De leggings blijven inderdaad mooi in vorm en gaan niet lubberen.

Verdienen de leggings de naam Diamonds?
Laten we het stukje songtekst er nog even bij pakken..

But square-cut or pear-shaped, : Check!
These rocks don't lose their shape. : Check!
Diamonds are a girl's best friend. : Check!

Onze conclusie:
De leggings van Diamonds Fitwear doen niet onder voor de andere leggings in ons assortiment. Het merk is ondanks hun chique naam betaalbaar en bescheiden. Ze leuken de leggings alleen op met een subtiel diamantje op de heup. ‘Less is more’ is hun motto. We zijn blij dat we een gelijkwaardig merk aan ons assortiment kunnen toevoegen met een iets toegankelijker prijskaartje. Ook vinden we het leuk dat ze rekening houden met het feit dat we niet allemaal size zero hebben. De leggings zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XL.

En last but zeker not least; Diamonds Fitwear doneert jaarlijks een gedeelte van hun omzet aan het Wereld Natuur Fonds. Daar merken wij en jij niets van maar het is toch een leuk idee! Ik ga nog even een rondje door de natuur lopen in mijn eigen Diamonds legging. De paaseitjes er af lopen. 

Onella

 

©  Alle teksten op deze website zijn geregistreerd en intellectueel eigendom van Onella Sportswear. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Onella Sportswear.

 

© 2017 - 2023 Onella Sportswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel