Vorige Artikel 12 van 12 Volgende

SCRUNCH?!

Onella's Blog, 20 november 2018

Je ziet het steeds vaker, fitnessleggings met plooitjes op de billen. De plooitjes op de billen zijn momenteel helemaal hot, hip & happening. In vakjargon wordt dit Scrunch genoemd. Scrunch geven de billen een optisch rondere vorm.

De allereerste Scrunch legging die bij Onella binnen kwam was de Gavelo Raspberry Swirl legging. We hadden er enorm naar uitgekeken, want de eerder uitgelekte foto’s van deze roze/grijze legging zagen er wel heel erg leuk uit! Toen het pakket uit Zweden ein-de-lijk binnen kwam waren er dan ook opvallend veel behulpzame handen om de order uit te pakken. 

Eenmaal een legging uit de verpakking gehaald, was het enthousiasme opeens weg.
‘Is dit wel goed? Het ziet er niet uit!’ Het moet een grappig gezicht zijn geweest, onze beduusde en zelfs teleurgestelde gezichten. De langverwachte legging lag als een gek roze/grijs frummeltje voor ons op tafel.. (foto 2 )

Enigszins nerveus stonden we te wachten tot een van de meiden de legging had aangetrokken. Toen ze hem aan had en een pirouetje draaide, waren we opgelucht en opnieuw dolenthousiast! Hij is leuk ?!!! Alleen.. waar zijn de plooitjes?? 

Ons model had opeens last van ongewenste intimiteiten op het werk ? Haar achterste werd betast en van dichtbij bekeken maar geen plooi te voelen of te zien. De legging zat gewoon strak.. Onder luid protest ('ik draag altijd XS!!' ) werd ze in een maatje groter gehesen. En daar waren ze dan, de leuke plooitjes zoals op de foto’s van de fabrikant. We all fell in love 

(foto 3 ) Je ziet dat op de linker foto duidelijk de scrunch te zien is terwijl op de rechter foto geen plooitje meer te bekennen is. Beide dames dragen de legging in maat S. Hoe strakker hij zit, hoe minder scrunch. Oké, de rechter foto is wat wazig. We zijn nog op zoek naar een duidelijkere foto. (hint). Maar de moraal van het verhaal is; Je laat zoveel scrunch zien als jij wilt!

Inmiddels hebben we meer leggings met Scrunch in het assortiment! De Swirl leggings en de nieuwe POP lijn van Gavelo hebben scrunch, en van Gym Glamour o.a. de Deadly Rose legging en de High Waist Mallorca lijn.

Have a nice scrunch!
Onella

 

 

©  Alle teksten op deze website zijn geregistreerd en intellectueel eigendom van Onella Sportswear. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Onella Sportswear.

© 2017 - 2023 Onella Sportswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel