Onella Sportswear is online gegaan op 24 maart 2017 maar het idee om een webshop met écht mooie fitnesskleding te openen is al veel ouder. Wij zijn zelf fanatieke sporters en als we om ons heen keken tijdens onze training viel het ons op dat veel vrouwen (en mannen!) nagenoeg hetzelfde gekleed waren. Veilig zwart en bedekt.

Wat een groot contrast met de sportende vrouwen en mannen die wij tegen zijn gekomen tijdens ons werk in het buitenland! Als je daar een sportschool binnen loopt kan je je zonnebril beter ophouden ?  Een explosie van kleur en niet bang om een stukje huid te laten zien, zelfs vrouwen met flinke love handles en dito buikjes schromen niet om een korte top te dragen op een legging. Het lijkt wel of alleen Nederlandse vrouwen zich schamen voor hun lichaam.. en dit terwijl de Nederlandse vrouw hoog in de lijst staat van mooiste vrouwen ter wereld! 

Wat zouden we hier graag verandering in brengen! Een beetje kleur in ons vaak grijze koude landje. Trotse vrouwen en mannen zien in de sportschool die dan misschien niet het perfecte lichaam hebben maar plezier hebben in hun training en niet bang zijn om op te vallen.  

Dus we hebben de sprong gewaagd en een webshop geopend. Een piepklein visje in een oceaan met hele grote bullebakken van vissen.. Want we zijn niet de enige die sport- en fitnesskleding verkopen. De waarschuwingen en bedenkingen in onze omgeving waren niet van de lucht. "Hoe denken jullie je te gaan onderscheiden tussen alle grote webshops en merken? En hoe worden jullie gevonden?"

Noem het naief maar wij geloven in ouderwetse mond op mond reclame. En dat de onderstaande punten helpen om te surfen naar onze webshop op die overvolle oceaan. 

1. Kleding. Alleen kleding aanbieden van écht goede kwaliteit. We hebben zelf natuurlijk ook veel kleding online gekocht van verschillende merken. We noemen geen namen maar bij veel kleding is het merkje wat erop staat duurder dan het hele artikel zelf. En als het er dan niet meer uitzag na een paar keer dragen en wassen dan waren we er ziek van. Daarom hebben we net zo lang gezocht naar kleding die na 30 keer dragen en wassen wél nog steeds als nieuw is. Al onze kleding is zelf door ons getest. Bijvoorbeeld; leggings mogen niet afzakken of doorschijnen en, voor ons heel belangrijk, we willen geen kleding verkopen waar kinderhandjes aan hebben gezeten. 

2. Geen massa productie. We werken samen met minder bekende merken die gelijk staan of zelfs beter zijn dan de grote merken. Wij kopen klein in en vernieuwen zo mogelijk regelmatig het assortiment. Want niets vervelender dan naast iemand op de crosstrainer te staan die dezelfde outfit aan heeft.

3. Service. Onze kracht is dat we benaderbaar en aanspreekbaar zijn en open staan voor suggesties. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook s'avonds en in het weekend. (Als we niet slapen of zelf aan het trainen zijn)

4. Prijs. Wij houden de prijzen zo laag mogelijk. Er zijn geen verborgen kosten of valse aanbiedingen.

5. Assortiment. We willen voor ieder budget en ieder figuur mooie kleding kunnen aanbieden en genoeg keuze.

Omdat 'About Onella' nu wel een erg lange introductie is geworden en erg op een blog begint te lijken ronden we het af. Maar niet voordat we de vraag beantwoorden die heel veel gesteld wordt. "Waar komt de naam Onella vandaan?"
Onella is een gedeelte van Petronella, de doopnaam van de oprichtster van Onella Sportswear. Een eerbetoon aan haar overleden moeder en oma. Onella heeft meerdere betekenissen, o.a. stralende, lichtstraal, zonnestraal, fakkel van licht. Vandaar dat er in het logo van Onella Sportswear een soort zonnetje om de O is gezet. Het heeft dus niets met een bepaald surfmerk te maken ?

Pleased to meet you,
Team Onella

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Onella Sportswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel