Vorige Artikel 148 van 150 Volgende

CADEAUBON €25,-

Artikelnummer: cadeau25
25,00

Wil je iemand mooie Fitness- of Sportkleding geven maar ben je niet zeker van zijn of haar maat en/of smaak?

Geef een cadeaubon van Onella Sportswear! Met de cadeaubon van €25,- heb je een wel heel leuk cadeautje!  
(Ook leuk om te krijgen  ;-)

De cadeaubon is een luxe glossy, dubbelgevouwen kaart met envelop. Aan de binnenzijde staat op informele, persoonlijke wijze  beschreven hoe de cadeaubon is in te wisselen. Ook is er voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap van de gever.

!! Wanneer je de cadeaubon besteld, vermeld dan bij opmerkingen de naam van de ontvanger. Wij kunnen de kaart dan personaliseren. De kaart wordt naar jouw adres verzonden zodat je hem zelf kunt geven. Mocht je de kaart rechtstreeks naar de ontvanger willen laten sturen, mail dan de adresgegevens van de ontvanger naar info@onella.nl of neem contact op met de klantenservice.

De bon is een jaar geldig vanaf de orderdatum. Niet inwisselbaar voor geld. Mocht er na een aankoop een bedrag over blijven dan wordt er een nieuwe tegoedbon uit geschreven.

 

©  Alle teksten op deze website zijn geregistreerd en  intellectueel eigendom van Onella Sportswear. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Onella Sportswear.

© 2017 - 2022 Onella Sportswear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel